top of page

DISSABTE 26 DE FEBRER 2022

CONCURS
DE COMPARSES

Fes la inscripció online abans del 23 de febrer!

Fotografia: Marc Quevy 2018

DATA
Dissabte 26 de febrer de 2022

 

RECORREGUT DE LA RUA DE COMPARSES 2022
Pg. de la Torre Blanca / Avinguda Cerdanyola /
C. de la Creu  / C. de la Torre / Pl. d'Octavià

HORARIS

· Convocatòria de comparses: 18.30 h

Infantils: Av. Cerdanyola amb Passeig Torreblanca

Adults: Plaça d'en Coll

· Inici de la Rua: 19 h

Sortida INFANTILS / FAMILIARS (19:00 h)
Sortida ADULTES (19:30 h)

Lluïment a plaça de Comparses Infantils: 19:40 h
Lluïment a escenari de Comparses Adultes: 20:00 h

INFANTIL

CATEGORIA INFANTIL / FAMILIAR

Teniu temps per fer la inscripció online fins al dia 23 de febrer. Passada aquesta data, caldrà fer la inscripció el mateix dia 26, abans de començar la Rua.

 

1r PREMI: 300€ per a la realització d'una activitat cultural

2n PREMI: Reconeixement

3r PREMI: Reconeixement

Us animem a treure les vostres millors difresses i deixar volar la vostra creativitat. La rua tindrà música durant el recorregut, però si ho voleu podeu dur el vostre propi acompanyament musical.

 

 

BASES DEL CONCURS
 

1. Les comparses han de ser d’un mínim de 3 persones, on almenys la meitat siguin nens/es de fins a 15 anys. (En el cas que a la comparsa no hi participi cap adult, la comparsa necessitarà d’un adult que els acompanyi)

2. La inscripció és gratuïta.

3. La inscripció es pot fer online fins el dia 19 de febrer mitjançant aquest formulari o presencialment el dia 22 a les 18:30h al punt d'inici del recorregut (Avinguda Torreblanca)

4. Cada comparsa ha de tenir un Nom, i s'haurà de facilitar un nom i telèfon d’un/a responsable.

5. L’ordre de la Rua el decidirà l’organització atenent a criteris tècnics.

6. La sortida de la Rua serà al Passeig de la Torre Blanca amb Avinguda de Cerdanyola a les 19:00 h. La finalització és a les 19:40 a la Plaça d'Octavià, on podeu fer una volta de LLUÏMENT. Les comparses han d’estar preparades per ordre a les 18:30 h, i participar de tota la rua.

7. Es valorarà l'originalitat, creativitat i l’estètica, la interacció amb el públic i la posada en escena durant la Rua.

8. Hi haurà fil musical durant tota la rua fet per l'organització. Si voleu que soni alguna cançó en particular durant la Rua, cal que ho feu saber a través d'aquest formulari. Tanmateix, cada comparsa pot portar la seva música, en directe o enllaunada, per tal d'animar el públic.

9. El jurat del Concurs de Comparses (format per 3 persones) atorgarà 3 premis en cada categoria. El jurat estarà distribuït per tota la rua.

10. L’entrega dels premis serà el mateix dissabte 22 de febrer a les 20:45 h a la Plaça d'Octavià, després del lluïment de les Comparses de Categoria Adults.

11. La decisió del jurat serà inapel·lable.

12. L’ organització es reserva el dret de modificació de les bases, en cas que sigui necessari, i decidirà sobre aquells aspectes no previstos en les bases.

13. Per tal de cobrar el premi caldrà presentar la factura de l'activitat cultural que es realitzi amb data posterior al 22 de febrer de 2020.

14. La participació en el concurs implica l’acceptació de les seves bases.

15. La rua és un acte considerat multitudinari per tant, és obligatori l'ús de la mascareta

 

Si teniu qualsevol dubte sobre les bases o funcionament del concurs podeu adreçar-vos a carnavaldesantcugat@gmail.com

ADULTS

CATEGORIA ADULTS

HORARIS

Convocatòria de comparses: 18.30 h a la plaça del Coll

Inici de la Rua: 19 h des de la plaça del Coll

Comparses a escenari: 20 h a la plaça d'Octavià

 

PRIMER PREMI: 500 €

SEGONA I TERCERA POSICIÓ: 250 € cada una

 

 

BASES DEL CONCURS
 

1. Les comparses hauran d'estar formades per un mínim de 3 persones.

2. L’edat mínima per participar en una comparsa és de 18 anys, i sempre que vulgui participar un menor d'edat, haurà de ser sota la responsabilitat dels seus pares o tutors, i en cap cas, el nombre de menors podrà superar el de majors d'edat dins d'aquesta categoria.

3. No podran pujar a l'escenari ni participar de la rua aquelles comparses que portin publicitat d’empreses o associacions de qualsevol índole amb finalitats publicitàries.

4. La inscripció al concurs es podrà fer via online fins 19 de febrer, passada aquesta data no s’acceptaran inscripcions via formulari, i qui vulgui participar del concurs, haurà de fer la inscripció el mateix dia abans del començament de la rua.

5. Només les comparses inscrites abans de la data límit indicada abans (10 de febrer) tindran entrada al ball de nit a preu reduït pels components que apareguin a la inscripció.

6. Tot i que es valorarà la posada en escena dalt de l'escenari, no serà obligatòria per poder optar a premi.

7. La posada en escena dalt de l’escenari haurà de tenir una durada màxima de 3 minuts, passat aquest temps, s’haurà de baixar de l’escenari i hi haurà penalització.

8. La música que vulgueu utilitzar en el vostre espectacle ens l’haureu de facilitar vosaltres en un llapis o dispositiu mòbil.

9. El jurat valorarà durant el transcurs de tota l'activitat la posada en escena, l’originalitat de la disfressa, la interacció amb el públic, la feina que hagi tingut l'elaboració de les disfresses.

10. La rua és un acte considerat multitudinari per tant, és obligatori l'ús de la mascareta

 

Si teniu qualsevol dubte sobre les bases o funcionament del concurs podeu adreçar-vos a carnavaldesantcugat@gmail.com

bottom of page